Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні спільні кадри з доньками Євою і Тільдою, вперше показавши однорічну малечу шанувальникам. Так, артистка трепетно привітала всіх з Днем сім'ї, який прийнято відзначати 8 липня. Варто нагадати, що батьком маленької Тільди вважають соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна, однак парочка ніяк це не коментує.

"З днем сім'ї, любові і вірності ❤️", - трепетно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Гарні-і-і!👍", "Ох, ці солодкі булочки ❤️", "Красотульки❤️❤️❤️🙏🏼", "Тіля товстопопик такий 😍😍😍😍😍😍", "Тепер на світі три суперзірки 👌", "Солодкість ☄️☄️", "Тілечка солодка жопка😘", "Солодкі❤️ так хочеться поруч з вами бачити сильного турботливого чоловіка 💋", "Які солодкі ніжки у Тілюши😻😻", "ох яка маленька булочка..💔 зі святом вас! ☺️🙏".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.