Відома російська співачка Алла Пугачова вирішила показати свою молодшу дочку Лізу, проте трохи налякала шанувальників. Відповідний знімок з'явився в її профілі Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артистка нещодавно відзначила 70-річний ювілей і досі продовжує з'являтися на публіці і навіть освоює технології. Так, вона періодично публікує фотографії родини і не тільки в профілі Instagram.

Останній пост артистки викликав занепокоєння її фанатів. Зокрема, фото дочки було досить незвичайним, також як і підпис до нього: "Лизок і її вічко".

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

І якщо деякі фолловери не зрозуміли, в чому суть публікації очі дочки, віддані фанати співачки почали розхвалювати Аллу Пугачову і зробили масу компліментів її дочки.

"Красоточка", "Дівчинка просто краса - багато маминого шарму", "Шалено красива дівчинка", "Диво - дівчинка! Поцілуйте її міцно за мене! Вибачте, Алла Борисівна, у Вас незвичайні діти!", "Красуня!!! Ми вас так сильно любимо!!!", "Ліза на вас схожа дуже", "Вічко мамин у Лизок", — пишуть вони.

Раніше повідомлялося, що досить серйозний і гучний скандал з Примадонною російської естради Аллою Пугачовою почався після того, як співачка приїхала до потягу на особистому автомобілі. У мережі обрушилися на Аллу Борисівну з критикою і назвали співачку "зажрались" зіркою. Відомо, що скандал з Пугачовою ніяк не вщухає.

Нагадаємо, Пугачової загрожує тюремний термін, опублікований важливий документ.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін розполохав малюків у дитячому парку.

Також Знай. ua писав, що Пугачова показалася на публіці вперше після гучного скандалу.