Володимир Ярославський - один з найвідоміших шеф-кухарів. У кулінарному проекті СТБ “МастерШеф. Професіонали” він вперше з'явився в якості судді, проте телеглядачі пам'ятають Вову су-шефом в шоу “Пекельна кухня”. З осені на екрани виходить новий, дев'ятий, сезон “МастерШеф” з учасниками-аматорами, і Володимир разом з Єлизаветою Глинської і Ектором Хіменес-Браво будуть оцінювати страви початківців кулінарів.

Ярославський в ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа розповів про те, як змінилося його життя після повернення на телебачення та про призначення таких шалених конкурсів для учасників шоу "МастерШеф".

Зйомка МастерШеф у Пирогово

Він розповів, що після повернення на телебачення поправився на 7 кілограмів, а так само став дуже обмеженим у часі. Настільки, що навіть не залишається часу на навчання.

"На час зйомок зупинив заняття з англійської та іспанської. Я ще намагався до цього займатися, зараз зупинив на два місяці. Не встигаю фізично. Те ж саме зі спортом. Я ходив 4-5 разів в тиждень, зараз намагаюся хоча б 3. Просто фізично не вистачає часу. У мене ж ще є ресторан. Крім ресторану, є ще й якісь обов'язки, хоча б просто до батьків поїхати раз в місяць, побачити, все одно час потрібно."

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

А з приводу особистого життя заявляє, що йому навіть не вистачає часу на сон. Адже він живе в такому режимі, що з ним нереально навіть познайомитися. Хіба що - на зйомках.
"Я приходжу ввечері додому і хочу спати. Я вже не перу речі, не наводжу порядки - будинком не займаюся. Вдома не готую. Зараз є помічниця"

Відповів Володимир і на питання отех божевільних конкурсах, які створюються для учасників. Ярославсикй переконаний, що це зроблено для того, щоб поставити людину в стресову ситуацію, яка може виникнути і в робочий час на кухні.

"Тільки в стресі можна подивитися, які вони справжні. Ми ж можемо посміхатися, коли нам боляче. Правда? А можемо влаштувати істерику, хоча зовсім трохи обпеклися. Кожен може перегравати. Тому є божевільні умови. Наприклад, в цьому сезоні будуть наручники. Не буду більше нічого говорити - нехай глядачі подивляться."

Нагадаємо, раніше “Знай.uа” побував на знімальному майданчику "МастерШефа", де поспілкувався зі всесвітньо відомим шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво. Суддя кулінарного проекту відверто розповів про життя в Україні і чому ще не одружився на українці.

Також “Знай.uа” писав, що Алік Мкртчян і Катя Пєскова з "МастерШеф. Професіонали" розповіли про життя після проекту.