Сердючка перевтілилась в неймовірну блондинку. Відомий продюсер Андрій Данилко порадував шанувальників оновленим образом свого сценічного альтер-его. Новий знімок артист виставив на своїй сторінці в Instagram, пише Політека.

Вєрка Сердючка на протязі вже багатьох років виступає в одному і тому ж амплуа – у величезних окулярах, із зіркою на голові і сріблястому костюмі. Але, схоже, зважилася на деякі зміни.

На опублікованому знімку Сердючка позує в яскраво-червоній сукні на тлі лісу і тримає в одній руці череп, а в іншій маленьку сову.

Кардинальні зміни торкнулися зачіски артистки. Вона приміряла світлу перуку середньої довжини з короткою чолкою, прикрасивши голову рожевою пов'язкою. До чого приурочена раптова зміна іміджу, поки невідомо. Можливо, цей знімок був зроблений під час чергових зйомок.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Показати ще

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прихильники не тямляться від емоцій і залишають багатезно коментарів з приводу нового іміджу зірки, адже такою знаменитість ще не бачив ніхто.

"Ох Верунчик😃 пустунка 🤣🤣", "Андрій, продовжуйте творити, ваші образи - чудові і унікальні. Бажаю вам любові та здоров'я! Пишаюся, що ми з однієї країни!", "Яка мила Вєрка відьмочка😙", "БОГИНЯ 🔥", "Ну все, тепер дорога на шоу екстрасенсів", "Андрюша, ти ж як Фреді Меркурі-легендарна особистість про тебе повинен знати весь світ, частіше б бачити тебе, хоч в Ютюбі", " Ой, ну красавица, коса до пояса!" – пишуть в коментарях захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Сердючку помітили на величезному "банані", мамі теж перепало.

Як повідомляв Знай. ua, Данилко в образі Сердючки збентежив дивним фото.

Також Знай. ua писав, що мама Сердючки спокусила відомого ведучого на весіллі Потапа і Каменських.