Не так давно фанатам шоумена та кандидата від політичної партії "Голос", очолюваної Вакарчуком, Сергія Притули, повідомили сумну новину.

Гуморист на якийсь час "випав з обойми" - зламав ногу і після операції перебуває у лікарні. Саме через це Притулу буквально засипали питаннями: що буде зі зйомками у проектах, та чи не зашкодить ця прикрість взяти участь у дострокових парламентських виборах?

Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука

Як відомо, в кінці липня стартують зйомки нового сезону першого українського гумор-шоу "Вар`яти", яке восени вийде на Новому каналі. На глядачів чекають скетчі, костюмовані мініатюри, багато гумору та позитиву від усієї команди на чолі з "очільником" Сергієм Притулою.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Виявилося, що на цей рахунок перейматися не варто. На своїй сторінці в Facebook Сергій Притула пояснив, що братиме участь в будь-якому випадку.

Сергій Притула, шоумен, кандидат від партії "Голос" Вакарчука

"Моє перебування на лікарняному ліжку жодним чином не вплине на мої робочі плани, – написав ведучий Нового каналу. – І чи на милицях, чи на візочку, чи підвішений на шнурках до стелі, але я буду зі своїми соколиками знімати наше смішнюче шоу!!", - запевнив Притула.

Нагадаємо, популярний співак терміново ліг під ніж хірургів.

Як повідомляв Знай.ua, Притула побачив магічні знаки у своїй політичній кар'єрі.

Також Знай.ua писав, що Вакарчук звернувся до влади.