Український телеведучий Сергій Притула з лікарняного ліжка звернувся до українців з проханням. Він у жартівливій формі закликав українців проявлять більше толерантності, особливо під час гонки перед виборами. Відповідне відео Сергій Притула опублікував на своїй особистій сторінці у Facebook.

"Цю гумореску я написав 1,5 місяці тому. Актуальності вона не втратила і не втратить ще довго. Сьогодні виставляю її, щоб "убити двох зайців". 1. Вибори приходять і проходять. А в перервах між ними нам, попри відмінності у політичних смаках, завжди треба залишатись людьми. І поважати право інших на свої погляди. І пам‘ятати, що політичний світ країни не двополярний! 2. Моє перебування на лікарняному ліжку ніяким чином не вплине на мої робочі плани. Якраз коли ЦВК буде підраховувати результати парламентських виборів, "вар‘яти" будуть знімати 4-ий сезон свого шоу для Нового каналу", - написав шоумен.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також Притула у своєму стилі додав, чи на милицях, чи на візочку, чи підвішений на шнурках до стелі, але буде зі своїми соколиками знімати наше смішнюче шоу!

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Сприймайте це відео, як тизер нового сезону! Віршів у мене цьогоріч буде багато. Там ще на початку треба було сказати "тим, хто вперше летить у Єгипет - присвячується" :)). Турфірми, розгрібайте :))!", - додав шоумен.

Під враження від побаченого залишилися і фоловерів. Вони яскраво виражають свої емоції в коментарях до посту:

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Притула побачив магічні знаки у своїй політичній кар'єрі: замішані Пекалов і зламана нога.
Також Знай.uа писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, то спробував пояснити.