Російська співачка Алла Пугачова проїхалася на дорогому автомобілі прямо по перону одного з залізничних вокзалів Москви. Відповідне відео з'явилося в мережі, а поведінка артистки дуже обурило громадськість. Проте знайшлися і ті, хто вирішив заступитися за неї.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артист Володимир Винокур зазначив, що негативні коментарі в бік Пугачової залишають "злі язики" і пояснив, що готовий був би донести її на руках.

"По-перше, це Алла Пугачова. По-друге, людина, загалом-то, їй не 20 років. Так, вона під'їхала. А що, їй пиляти по перону, з усіма вітатися і всім розповідати свою біографію?", - заступився Винокур.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Також на захист Алли Борисівни висловилася співачка Любов Успенська. Вона вважає, що необхідно відрізняти "таких великих зірок, як Алла Борисівна" від інших людей.

"Для таких особистостей, як Алла Борисівна, має бути виняток", - з упевненістю заявила Успенська.

Навіть у дирекції РЖД прокоментували нахабний вчинок російської співачки. У компанії пояснили, що Пугачова не завадила пасажирам, тому що її машина була на другій платформі, яка вважається технічною.

Разом з тим в РЖД заявили, що після цього випадку проведуть перевірку дій співробітників вокзалу, адже приїжджати до поїздів можна лише в рідкісних випадках.

Нагадаємо, Пугачова зомліла прямо перед камерою.

Як повідомляв Знай. ua, зрада Галкіна перетворила Пугачову в молоденьку лялечку.

Також Знай. ua писав, що Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.