Відома Голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка останнім часом відома скандалами з Бредом Піттом, продовжує шокувати шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Співачка дуже сильно схудла і фанати всерйоз перейнявся про стан здоров'я свого кумира.

Також нещодавно стало відомо, що актриса страждає від виснаження і знаходиться майже на межі смерті. Деякі західні журнали вийшли зі скандальними заголовками "Їж чи протягнеш ноги", у них повідомляється, що актриса під час візиту в Колумбію втратила свідомість, але відмовилася від лікарів. Так само в одному з журналів було сказано, що Анджеліна не їла 34 дні та лікарі буквально змушують її їсти.

На щастя шанувальників ці новини виявилися вигадкою чистої води і незабаром ці чутки спростували. Новини журналів виявилися "качкою" спрямованої на чергову спробу розповісти про проблеми здоров'я актриси, яких немає і таким чином створити ажіотаж. Так само стало відомо, що Анджеліна Джолі не була госпіталізована в Колумбії і ніхто з лікарів не сказав актрисі "їж або помри".

Нагадаємо, Дочка Джолі і Пітта ледь врятувалася від серійного маніяка

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Пітт і Джолі закопали сокиру війни

Також "Знай.ua" писав про те, що Анджеліна Джолі втоптала в болото світову легенду