Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у неймовірно красивому і спокусливому образі. На знімку можна побачити, як Аліна прогулюється у неймовірно красивому місці, мабуть, в Італії, де відзначала своє весілля і де зараз проводить медовий місяць з чоловіком.

На прогулянку Аліна вийшла в красивій легкій сукні небесно-блакитного кольору, яка оголила тендітні плечі і підкреслила фігуру, а на ногах у неї немає взуття. Волосся дівчини зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і мрійливий вираз. У підписі до фото Аліна написала: "Добрий ранок, мої дорогі! А ми вже вилітаємо в Херсонську область, де завтра зустрінемося з Вами. Всім гарного дня!". Шанувальники не залишилися байдужими, і почали активно обговорювати нову публікацію зірки і вітати її з весіллям.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.