Український серіал "Школа" спричинив справжній фурор і став одним із найпопулярніших проектів на телебаченні. Він приніс шалену популярність акторам, які зіграли у серіалі. А особливо знаменитими стали ті, для кого "Школа" - перший досвід на телебаченні.

Серед таких молодих акторів серіалу - Ліза Василенка, яка зіграла дівчинку-підлітка Лолу. Дівчина активно веде свій профіль в Instagram й часто ділиться з прихильниками відвертими світлинами. Вона любить показувати своє струнке тіло й зовсім не соромиться камери. Так, нещодавно Ліза Василенко похвалилася витонченою фігурою в спідній білизні.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото актриса позує в чорному бікіні й короткій сорочці, демонструючи підтягнуту і спортивну фігуру. Так, фото вона поділилася в Instagram, де фоловери завалили дівчину компліментами.

"Дуже красиво", "Несіть вогнегасник", "Шикарна", "Супер", "Красуня", "Скільки їй років?", "А не вульгарно?", "Як це розуміти, Ліза", - написали прихильники у коментарях допису.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

2014 році Ліза Василенко почала працювати моделлю. Їздила на зйомки в Японію, Китай, та Південну Корею. Єлизавета вже неодноразово знімалася у відвертих фотосесіях і виставляла світлини в публічні доступ. У портфоліо Єлизавети є і ню-фотосесії. З початком акторської кар'єри вирішила завершити кар'єру моделі.

Нагадаємо, що Потапу нереально пощастило: Каменських "випадково" оголила шикарні груди, можна дивитися вічно.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що гола Лобода довела фанів до екстазу, позуючи біля басейну: "50 відтінків синього".

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Кварталу 95" Олена Кравець прокоментувала свій похід в політику: "До нових зустрічей".