Відомий український співак Віктор Павлік, який мав намір іти в політику, здивував фанів стосунками із молодою коханкою. Зараз артист у відносинах з 25-річною дівчиною Катериною Реп’яховою. Вони готуються до весілля. У інтерв’ю КП дівчина розповіла багато подробиць.

Віктор Павлік і його кохана Катя

Цікаво, що це буде четвертий шлюб для артиста. Його перша дружина - Ліда, друга - Світлана, третя - Лариса. І четвертою стане Катя.

На своїй сторінці в Instagram Катерина в шапці профілю написала, що вона заручена, а в профілі ми знайшли знімок, на якому можна побачити обручку на безіменному пальці правої руки у дівчини.

Віктор Павлік і його кохана Катя

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Мені потрібно було працювати, за щось жити. Адже Віктор мене не містив і фінансову допомогу не пропонував. Деякий час я працювала з Дмитром Карпачовим, організовувала майстер-класи для Маші Єфросиніної. Коли Віктор зрозумів, що я з себе щось уявляю, він сказав: "А чому ти мені концерти не робиш?" Я кажу: "Я пропонувала, але ти мене серйозно не сприймав". Коли я таким чином завоювала його довіру, почала займатися виключно його кар'єрою, піаром. Така ось історія", каже дівчина.

Віктор Павлік і його кохана Катя

За словамми дівчини, вона ніколи не відчувала шаленої різниці у віці. А Катерина молодша за артиста на 28 років. Вона з дитинства слухала пісні "Шикидим" і "Ти подобаєшся мені" і раніше Віктор Павлік був кумиром для неї.

"Не було такого, що я хочу на дискотеку, а він хоче дивитися телевізор. Чи ви про те, що він помре раніше за мене? Але так це трапиться з ким завгодно. Взагалі у нас дуже багато спільних інтересів", - додає Катя.

Нагадаємо, юна коханка Віктора Павліка розлютила мережу фото з відпочинку: залишиться на самоті.

Раніше Знай.ua повідомляв, українців напали на Полякову, Павлика і інших співочих депутатів у Раді.

Також Знай.ua писав, що Віктор Павлік одружиться вчетверте, нова наречена виявилася "ще тою штучкою": "До весілля - нікому".