Нещодавно на вокальному шоу "Голос. Діти-5" виступила Варвара Кошова – донька керівника студії "Квартал 95" Євгена Кошового. Дівчинка змогла привернути увагу суддів і потрапила в наступний етап "Бої". Варварі знову вдалося вразити свого тренера Джамалу й донька Кошового пройшла далі.

Однак це викликало суперечки в мережі. Відео виступу було опубліковано на офіційному каналі дитячого "Голосу" на YouTube, де українці поділилися своїми враженнями.

Так, 11-річна Варя разом з учасниками Артемом Шойжоловим і Софією Іванько виконала пісню "Дим" гурту "Время и Стекло". Дівчинка була дуже емоційною й Джамала заявила, що Варварі потрібно опанувати свої емоції, тому вона йде далі.

"Напевно, вони вибрали композицію, яка не змогла розкрити вокальні дані інших учасників. Артем і Софія були набагато кращими – Варя слабша. Одразу було зрозуміло, що Кошову "просунуть". І "Розсміши коміка", і "Голос". Видно, що "лисий" у справі", – обурилися шанувальники шоу.

"Чогось все нагадує російську версію "Голосу" з донькою Алсу. Будемо чесні, донька нашого улюбленого коміка, на відміну від доньки Алсу, співати вміє... Але зовсім не краща за інших претендентів у цій трійці... Вона явно поступається другій дівчинці", – додали інші.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Варя все одно сильна і гідна, щоб не писали. Що ж ви всі такі злі. Якби її батько хоч якось брав участь у тому, що вона пройшла далі в цьому сезоні, то чому ж тоді вона в минулому сезоні не пройшла? Я думаю, що Варя дуже постаралася", – посперечалися фанати Кошової.

Нагадаємо, Кошовий жорстко пройшовся по партії Савченко.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий показав українцям підставу від Вакарчука.

Також Знай. ua писав, що Квартал 95 без Зеленського торкнув українців відвертим зізнанням.