Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, заявила про своє заміжжя. Вона організувала розкішне весілля, на яке з'їхалися відомі артисти та найрідніші люди співачки. Не змогла пропустити таку важливу подію й хресна мати Гросу Ірина Білик.

Вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram фото з весілля співачки.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для весілля хрещениці зірка вибрала світле плаття, прикрашене жовтими і рожевими квітами. Завдяки такому яскраво вбранні Білик виділялася на фоні решти гостей.

Пишне весілля пройшло в італійському місті Абано-Терме, куди з'їхалися численні гості. Серед них було багато знаменитостей – телеведуча Катя Осадча, співак Віталій Козловський, шоумен Дмитро Коляденко та Павло Зібров.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Також Гросу та Білик поділилися кадрами з урочистості в stories. Зазначимо, що раніше Аліна Гросу розповіла, що змінить за вечір два вбрання. Однак з фото видно, що співачка переодягалася тричі. Спершу вона була одягнена у пишну білосніжну сукню, яка надзвичайно виблискувала. Після цього Гросу одягнула стриманішу сукню кольору айворі, а під кінець вечора була одягнена у сукні з квітковим принтом.

Нещодавно Аліна Гросу виставила зворушливий кадр з новоспеченим чоловіком Олександром, якого довго приховувала від сторонніх очей. Так, закохані вирушили у сонячну Верону, Італія, де й відбулася їхня розкішна церемонія весілля.

У 2018 році шанувальники Аліни Гросу запідозрили, що вона збирається вийти заміж. Приводом стала фотографія в весільній сукні, яку співачка опублікувала в соцмережі. Вперше свого обранця Гросу показала у вересні 2018 року, хоча до цього вони вже довго жили разом. Тоді ніхто не міг розгледіти його обличчя. У березні 2019 року Ірина Білик проговорилася, що весілля її хрещениці відбудеться у Венеції.

Нагадаємо, Гросу відправилася у весільну подорож: зворушливі фото з "Комочком".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що розпалена Аліна Гросу показала, що робить перед весіллям: буду хорошою дівчинкою.