Зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі днями з'явився на вулицях Нью-Йорка. Актор шокував фанатів пошарпаним зовнішнім виглядом. Відповідні фото з'явилися в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники відзначили пошарпаний вигляд артиста. Він був у пом'ятому і брудному одязі. Крім того, на його обличчі була довга щетина. В цілому він виглядав дуже неухожено.

Актор останнім часом дуже рідко з'являється на публіці. Так, він зараз не в найкращій формі з-за проблем зі здоров'ям і затяжної депресії. Крім того, в мережі з'явилася інформація про повернення старих недуг.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

деякий час актор майже не з'являвся на публіці. А два роки тому його сфотографували на святкуванні Дня незалежності США, і шанувальники насилу впізнали в располневшем чоловікові улюбленого ними Чендлера.

Після того він знову зник з поля зору фанатів, які висували припущення про те, що зірка "Друзів" переживає глибоку депресію і вирішив вести самітницький спосіб життя.

Раніше повідомлялося, що відома актриса Меггі Уілер з серіалу "Друзья", яка зіграла роль Дженіс, розкрила секрет знаменитого сміху.

За словами актриси, вигадуючи свій фірмовий моторошний регіт вона надихалася образами трьох персонажів. Меггі Уілер зазначила, що їй запам'ятався уривчастий сміх героя Арнольда Хоршака з серіалу "Ласкаво просимо назад, Коттер". Також артистка пробывала пародіювати анімаційних персонажів — дельфіна Фліппера і дятла Вуді Вудпекера.

Нагадаємо, колишня Бреда Пітта красуня Дженніфер Еністон потрапила в авіакатастрофу.

Як повідомляв Знай. ua, зірка серіалу "Друзі" розкрила секрет акторської майстерності.

Також Знай. ua писав, що якби герої серіалу "Друзі" жили на Позняках.