Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода зробила неоднозначну заяву.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку в цей раз опублікувала Лобода, вона позує разом з чоловіком російської примадонни Алли Пугачової Максимом Галкіним. Очевидно, фото було зроблено на якомусь світському заході, куди Світлана прийшла у відвертому вбранні, з якого ледь не вивалюються груди. Вона стоїть дуже близько до Галкіна, який тримає в руках мікрофон, і дивиться на нього з захопленням.

У підписі до фотографії Лобода трепетно привітала Галкіна з Днем народження: "У прекрасної людини прекрасний день! Так само як я зараз на цій фотографії дивлюся на Максима, на нього дивляться мільйони. З любов'ю, повагою і здивуванням, що такі люди ще залишилися в живих (в цьому світі). Будь щасливий, любий @maxgalkinru. Любимо". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.