Відомі артисти Алла Пугачова і Максим Галкін часто діляться із шанувальниками новими фото в Instagram і демонструють свої гарні стосунки. Однак чутки про недорозуміння в зірковому сімействі давно не дають спокою нікому. Джерела кажуть, що пара Пугачової та Галкіна живе тільки заради дітей. Колишнього спілкування між чоловіком та дружиною вже давно немає.

Пугачова і Галкін

Про зраду Галкіна говорить вся зоряна шоу-бізнесова російська еліта. Деякі сміливці навіть стверджують, що нібито вже бачили гумориста в компанії своєї нової обраниці не раз.

Розлучницею називають відому ведучу Юлію Барановську. Кажуть, що вона навіть вагітна від чоловіка Пугачової. Барановська про ситуацію не каже ні словами.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Цікаво, що ні Пугачова, ні сам Галкін ці чутки поки також не коментують. Однак в оточенні гумориста відзначають, що саме зрада Галкіна стала останньою краплею для Пугачової.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про Барановську відомо, що вона сама виховує трьох дітей після того, як її кинув цивільний чоловік, футболіст Андрій Аршавін. Барановська затребувана ведуча, вона веде не одну програму на російському телебаченні.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.
А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.