Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадром їх собору, привітавши усіх зі святим святом Трійці.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут

На фото Ольга позує з цілим оберемком традиційних рослин. На голові у неї хустка, а одягнена вона в квітчасту блузу і білі штани.

"Милі і побожні, щастя вашим родинам! Зі святом Трійці" - написала телеведуча і зазначила фешн-фотографа Соню Плакидюк, яка, очевидно, і зробила такий вражаючий кадр.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У коментарях до фотографії відразу відгукнулися шанувальники Фреймут:
"Ви найсвітліша, сильна, творча і чесна душа країни. Ви дивовижна! Спасибі, що даруєте нам і мені світло і радість", "Олю, з свят і вас", "Зі Святом! Миру і злагоди Вам і Вашій родині!", "Сьогодні свято? Знаєте, якщо б мені не говорили, що сьогодні свято, я б і не згадала. Не розумію, що люди кажуть - сьогодні свято, не ший, не вышивай. не працюй! Все це маячня, люди", "Мило", "Взаємно пані Ольга !!! Нехай Свята Трійця оберігає всю Вашу родину".

Нагадаємо, Фреймут розбурхала мережа "постільною" фото

Як повідомляв портал Знай.uа Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Також Знай.uа писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.