Старша донька найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася відео з танцювального залу. Відповідне повідомлення дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ольга Фреймут

"Невелике відео з повсякденних практик. Танці і хорео від Цибульскої Яни. Нарешті хіп-хоп - це не щось ще" - написала Злата Мітчелл звичною англійською мовою.

У комментиярх відмітилась зоряна мама підлітка - Оля Фреймут, яка написала "Нічого собі!" і підкріпила своє повідомлення сердечком.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Але знайшлися і незадоволені - одна з коментуючих написала: "Підлога витримала?", після чого Злата полізла з нею в словесну перепалку:
"Підлога не витримала би тільки плоский гумор і розум, анонімний лузер-хейтер. якщо я лузер то хто тоді Ви? Не буду падати до вашого рівня і «тикати», з такою ненавистю і закомплексованністю ви ніколи не досягнете успіху. Без жодної поваги, до побачення."

Решта коментарів були більш прихильними та складалися в основному з дружелюбних смайликів.

Варто відзначити, що Злата вже не в перший раз наривається на жорстку критику: підліток вже вислуховувала і за свою неідеальну фігуру, і за перебір косметики.

Так, нещодавно дівчина опублікувала фото з дуже яскравим макіяжем.

В коментарях на дівчину одразу посипались закиди:

"Не за віком мейк ап, потрібно щось більш ніжне і легке, прислухайся до людей", "Виглядає на років 25 не менше", "Все не за віком. Як доросла тітка , де юність?"

Зазначимо, що і тут дівчина реагувала на критику дуже агресивно і різко.

Нагадаємо, Фреймут розбурхала мережу "постільним" фото

Як повідомляв портал Знай.uа Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Також Знай.uа писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.