В цю неділю в Україні відзначатимуть не тільки Трійцю, а й День батька. Міжнародний свято зазвичай святкують в третю неділю червня. Так, українські зірки поділилися, чого їх навчити власні татусі, пише Clutch.

MELOVIN зізнався, що його від багатьох помилок вберіг батьківська порада. Співак – хлопець емоційний, і тато розуміє, що говорити синові.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Головна порада від батька – не гарячкувати й все ж знаходити якийсь консенсус, приходити до чого спільного з людьми, з якими працюю. Тобто, не сваритися, а тримати зв'язок до кінця", – зазначив MELOVIN.

Melovin

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Український продюсер та репер Потап від свого батька отримав дуже просту пораду. Зараз він ділиться нею зі своїм сином Андрієм.

"Тато завжди мене вчив радіти життю, і я цьому вчу свого сина", – розповів Потап.

Величезну роль батько грає не тільки в житті хлопчиків. Відомі жінки розповідають про особливий зв'язок зі своїми татами.

"Для дівчинки батько – це цілий всесвіт, бо з дитинства, це якась особлива любов батька і доньки! Головна порада, яку мені дав батько – робити те, що ти любиш. Мій батько музикант і завжди підтримував мене. А мама наполягала, що треба мати гарну освіту – тому я вступила в медичний університет, закінчила його, але коли я стала артисткою, батько сказав так: "ЕЕС! Моя дитина!", – поділилася Наталка Карпа.

Ірена Карпа, українська письменниця та співачка

Нагадаємо, Потап показав, як проводить час спекотним літом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Каменських викинула обручку відразу після весілля.

Також Знай.ua писав, ніжно-білосніжна Настя Каменських подякувала подругам за дівич-вечір.