Незабаром в Україні вийде дев'ятий сезон шоу "Зважені та щасливі". Цього разу відбулися кардинальні зміни в команді проекту. Так, компанію колишній дружині В'ячеслава Узєлкова Марині Боржемській складе екс-холостяк Іраклі Макацарія. У мережі вже ходять чутки про їх роман.

В ексклюзивному коментарі порталу Знай.uа тренер шоу Марина Боржемська розповіла про свої стосунки з новим колегою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кожен з нас виконує свою функцію на проекті. Ми - конкуренти зараз. У нас є свій запал в цьому. Мені дуже комфортно з ним працювати, як з партнером. Але, мені здається, що навіть якщо б виникла іскра, то ми не займалися б цим на проекті. Це робота. Не можна роботу змішувати з особистим життям! Для мене це як мінімум непрофесійно. Звичайно ж, будуть виникати запитання, що ж між нами все-таки відбувається? Тому що якщо взяти Іраклі як чоловіка - так, він цікавий, так, він гарний", - сказали колишня дружина Узєлкова.

Іраклі Макацарія та Марина Боржемська

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також вона додала, що Іраклі Макацарія чудово проявив себе як танцівник і складе їй гідну конкуренцію в якості тренера. Сам же грузин не зізнається, чи є в нього романтичні стосунки з кимось зараз. Він додав, що просто повинен відчути "свою" людину.

Іраклі Макацарія

"Не можна планувати свої відносини. Бажання є, і було до "Холостяка". Немає критеріїв, немає стандартів, немає певних формул. Ти просто повинен відчути свою людину. Повинні з'явитися почуття, бажання бути з цією людиною. Ти повинен нудьгувати, повинен все це відчувати. Ви не знайдете жодної дівчини, до якої я пред'являв будь-які вимоги і претензії", - сказав Іраклі Макацарія.

Нагадаємо, раніше Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в житті.

Як повідомляв "Знай.uа", Іраклі Макацарія показав жорсткі тренування на "Зважених та щасливих".

Також "Знай.uа" писав, що "Зважені та щасливі" надихнули колишню Узєлкова: погляньте, з ким тепер тренує учасників красуня-Марина.