Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне ранкове селфі, рекламуючи популярний бренд косметики. Так, артистка позувала зовсім без макіяжу, залишившись лише в шовковому халатику з рушником на голові.

"Часті переїзди, перельоти, джетлаги і різний клімат в різних країнах іноді дуже вимотують. Для мене найпростіший спосіб розслабитися — влаштувати собі спа день: я можу полежати біля басейну, почитати книгу, розслабитися у ванні з пінкою і потестити різні нові засоби 😍 Поки є маленьке віконце в графіку, я відпочиваю і пробую новий крем", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "А де обручка?", "Красуня, як можна бути завжди такою красивою", "Яка гарна😍", "Так, де обручка?", "А ЧОМУ ОБРУЧКУ НЕ НОСИШ??? 🤔".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худий.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.