Після того, як відомий російський продюсер, батько легендарного гурту "На-на" Барі Алібасов у важкому стані порапив до лікарні, в його родині сталося ще одне нещастя. Доки рідін давали журналістам комнтарі, з їх дому зник улюбленець Барі - кіт по кличці Чуча.

Як пишуть російські ЗМІ, родичі звернулись до не байдужих з проханням допомогти знайти кота, за це пообіцяли навіть винагороду у 800 тисяч рублів.

Не минуло й доби, як "пухнастика" повернули. Але не все так радісно, як хотілося б. Котик живий та здоровий, але - не той...

Справа у тому, що ситуацією скористався аферист, який приніс іншого кота тієї ж самої породи.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Кота у незнайомця прийняла помічниця Алібасова, яка особливо розбиратися не стала: той був лисий, цей теж лисий. Віддала за коте гроші, і відпустила шахрая з миром.

Тепер у Чучі є двійник.

Що відбувається з Алібасовим

За словами Алібасова-молодшого, в даний час є дві проблеми. Перша полягає в тому, що продюсер ще не прийшов у себе.

"З одного боку, він вже не під ліками, а у себе не приходить. З ранку очі відкрив перший раз, повинен був вже прокинутися, але не прокинувся. З ранку тільки прохрипів "Де мій кіт? Все в порядку з котом?" і зараз без свідомості досі", - поділився подробицями син музиканта.

Нагадаємо, син Барі Алібасова розповів, що продюсер випадково сьорбнув токсичну рідину.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бари Алібасов до цих пір знаходиться в реанімації у важкому стані після отруєння засобом "Крот".

Також портал Знай.uа писав, що медики поставили діагноз Барі Алібасову і він не збігається з тим, про що говорили раніше.