Донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша, частенько тішить шанувальників новими фото. Олена Кравець не так давно познайомила шанувальників зі своєю старшою дочкою — Машею Кравець. У лютому 2019 року їй виповнилося 16 років. Однак, незважаючи на свій юний вік, дівчина веде активне світське життя і робить перші успіхи в танцювальній кар'єрі. Її сторінка в Instagram рясніє фотографіями з подорожей. Дочка Кравець вже встигла побувати в Нью-Йорку, Парижі, Лондоні, Відні та багатьох інших містах Європи та Америки. Нещодавно дівчина виставила серію свіженьких кадрів з розкішного заміського комплексу під Києвом, позуючи на зеленій галявині. Так, красуня приміряла темно-сині джинси, жовту сорочку і білий топ, а фанати не змогли пройти повз.

"10.06.19", - лаконічно підписала фотографію Кравець-молодша.

Фолловери дівчини залишилися в захваті:
"Дуже красива", "Машка", "Малятко", "Такі красиві фотографії", "Красуня", "Ваууу)", "Королева", "Гарненька", "Божественні джинси".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Варто відзначити, що першим коментаторам під фото Марія Кравець навіть відповідала словами подяки або просто смайликами за компліменти.

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець приміряла образ принцеси