Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Але, на цей раз, він поділився з шанувальниками болем, який вже тривалий час носить в своєму серці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook шоумен розповів про важку і страшну хворобу, якою перехворів його батько і те, яким прикладом він став для Сергія.

"Мій батько помер від раку. Він "згорів" дуже швидко. За місяць. Болі в спині списувалися на постійне перебування за кермом, а кашель на щось тимчасове. А потім прийшли ті жахливі аналізи. Остання стадія + саркома на хребет. Ми робили все можливе і неможливе, але чудес не буває" - ділиться Притула.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Він шкодує, що хвороба не була діагностована раніше і, що раніше не було прийнято регулярно проходити медобстеження.

Сергій Притула

Незважаючи на те, що батько усвідомлював, що вмирає, він до останнього був справжнім чоловіком, за словами телеведучого.

"Не скис, не нив, не плакав. За 3 дні до смерті викликав нас зі старшим братом на чоловічу розмову. Дав настанови на життя, попросив піклуватися про маму, відзвітував про відсутність боргів і попросив, щоб подібний баланс коштів у сімейних бюджетах був для нас правилом! Свого десятирічного сина, якого мій батько так і не побачив, виховую спираючись на багато тез з тієї розмови."

Сергій Притула

Не забув Сергій і про свою колегу по цеху Яніну Соколову, яка мужньо перемогла рак так, що ніхто навіть не помітив проблем зі здоров'ям у дівчини.

Яніна Соколова

"Паралельно з курсами хіміотерапії і операцій вона примудрялася знімати програми, брати розкішні інтерв'ю, вести різні заходи і тролити російські мас-медіа в ютубі. Як і мій батько вона не засмутилася, а не виплеснула свою проблему на широкий загал, щоб стати об'єктом для співчуття, не опустила руки." - захоплюється телеведучий.

"Як вона сказала при зустрічі: "Сірий, я тр*хнула рак. І зараз я хочу розповісти всім, як погано з ним жити, як психологічно, так і медично. І що потрібно робити, щоб вийти переможцем у цій боротьбі". Так, ця перемога їй далася нелегко. Тепер у неї перуки і дві години гриму, перш ніж увійти в кадр. Але вона живе!"

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з туалету затролив Євробачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притулу розкритикували за "велику політику".