Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує в компанії свого, як виявилося, вже чоловіка. Співачка привітала себе з Днем народження, який відзначає сьогодні, 8 червня, а також розповіла подробиці одруження.

"З днем народження мене! Свій 24 рік я зустрічаю вже заміжньою дівчиною. Можна сказати, коханий взяв мене у свою сім'ю і подарував мені її до мого дня народження! Тепер я точно буду говорити, що моє серце не вільне! В ньому є багато любові. Оскільки рідних людей/членів сім'ї у мене стало у два рази більше. Весілля ще буде, а ось розпис вже був (1 червня), щоб точно запам'ятати, і вітати один одного кожен рік з цією подією! Ну а сьогодні моє свято, піду підніму келих за те, щоб цей рік був ще кращим, за те, щоб і ви були щасливі, кохані і закохані! #УРА. Пи.си. Спасибі вам, що ви у мене є! І що щиро радієте моє щастя. Я це дуже ціную. #люблювсехикаждого", - написала Аліна.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.