Дочка знаменитого актора і бодібілдера Арнольда Шварцнеггера Кетрін в суботу, 8 червня, вийшла заміж за голлівудського актора Кріса Пратта. Фото з'явилися в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Першими опублікували фотографії папарацці, які помітили пару у весільних вбраннях, які ховалися від дощу од парасолькою. Однак сонце в цей день теж вийшло і у Кетрін і Кріса вийшли чудові весільні фото.

Один з чудових знімків дівчина розмістила в своєму Instagram. На фото наречені закоханим поглядом дивляться один на одного. Наречена для церемонії обрала білу сукню фасону "рибка" без бретелей і довгу фату. Наречений був у класичному чорному костюмі і білій сорочці з ніжно-бузковим краваткою.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

"Вчора був найкращий день нашого життя! Ми стали чоловіком і дружиною перед Богом, нашими сім'ями і тими, кого любимо. Це було інтимно, зворушливо і емоційно. Ми відчуваємо себе щасливими, щоб почати цю нову главу нашого життя. Ми дуже вдячні нашим родинам і нашим друзям, які стояли з нами, і вдячні пану Джорджо Армані, який створив для мене сукню одне на все життя і для Кріса ідеальний костюм. Сьогодні вранці ми не відчуваємо нічого, крім благословення", - написала Кетрін під фото.

Нагадаємо, дочка Шварценеггера побралася із зіркою "Месників".

Як повідомляв Знай. ua, Руні Мара збирається заміж за голлівудського красеня.

Також Знай. ua писав, що дочка Шварценеггера вийде заміж за копію батька.