Одним з найбільш обговорюваних подій минулого місяця стало весілля популярної української співачки Анастасії Каменських і продюсера Потапа. Шанувальники досі задаються питаннями, чому пара приховувала свої відносини і як вони готувалися до свята.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На днях Потап зважився розкрити деякі таємниці про весілля. Він заявив, що планував зіграти весілля з Настею десь за кордоном. Можливим варіантом була Італія, яку пара дуже любить. Однак вони зважилися провести церемонію в рідному місті Києві.

І на те є свої причини. Потап зізнався, що вся справа в батьках. Так, батько Насті Каменських – літня людина і йому було б непросто перенести переліт, як і багатьом іншим родичам.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Ми могли б замовити літаки і привезти всіх у Італію, але вирішили зробити так, щоб усі прийшли до нас, до рідного Києва. Але ми замовили італійський ресторан з італійською кухнею і так було класно по-справжньому", - розповідає репер.

Потап розповів про те, як вони зважилися на пишне одруження після багаторічного цивільного шлюбу.

"Дуже складно витримати молодятам весілля, ці конкурси, тости. А ми з Настею взялися за ручки, тому що ми так давно хотіли цього і кайфанули, і цілувались, цілувались, гірко не гірко", - ділиться враженнями Потап.

Шанувальники вже назвали торжество весіллям не тільки року, але й століття. До цих пір фанати захоплюються сміливістю музикантів і тим, які вона прекрасна пара.

Нагадаємо, поки Потап обідає, голу Каменських пестить волохатий шанувальник.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських жорстко дісталося від новоспеченого чоловіка.

Також Знай. ua писав, що Потап показав, як Каменських купається топлес.