Українську співачку Олю Полякову, яка днями офіційно заявила про намір створити жіночу партію, не на жарт розлютили шанувальники.

Справа в тому, що опубліковані в Instagram знімки її дочок Маші і Аліси через скарги підписників автоматично були видалені.

Олю Полякову такий результат подій вивів з себе, адже вона не розуміє, чому юзери поскаржилися саме на нешкідливі, на її думку, фотографії дітей на пляжі. Адже, коли вона публікує відверті кадри, це зовсім не бентежить шанувальників. Як вважає співачка, писати негативні коментарі дітям – це аморально, передає Сьогодні.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

«Наскаржилися на мою публікацію з дітьми на пляжі… і пост видалили… Ви у своєму розумі? Instagram кишить інстатьолками різної тяжкості голоти, мої оголені фото теж прекрасно існують, а на дітей наскаржилися… Люди, що з вами не так, чому для спокою в душі вам треба жерти один одного? Це діти, вони на пляжі, це нормально! А писати гидоту дорослим людям під дитячими фото - ненормально! А давайте напишемо під постом одне добре слово!» – написала обурено Полякова.

Нагадаємо, дочка Полякова показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарів у соцмережах.