Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке порадувало її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, адже вона похвалилася нагородою, яку отримала на церемонії російської премії "МузТВ".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку опублікувала Лобода, вона позує з нагородою в руках. На церемонію зірка заявилася в дивному вбранні, яке ледь прикрило довгі ноги. Її волосся розпущене, а на обличчі щільний шар макіяжу з яскравою помадою на губах. У підписі до світлини Лобода подякувала своїх російських шанувальників, адже саме вони проголосували за неї в номінації "Кращий виконавець".

"Для мене велика честь і велика відповідальність третій рік поспіль ставати ВАШОЮ «Кращою виконавицею»! Я ішла до цього довго! І я знаю ціну кожній перемозі! Кажуть, у житті є тільки два найважливіших дні: день, коли ти з'явився на світ, і день, коли зрозумів, навіщо. Спасибі за вашу любов. Завжди ваша Lo @muztv", - написала Лобода.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.