Після багатьох років таємничого мовчання Потап і Настя Каменських неймовірно тішать своїх фанів, щодня розкриваючи таємниці свого спільного життя.

Раніше шанувальники живились тільки здогадками про стосунки виконавців. І якщо те, що Потап вже був одружений, було ще відомо, то про особисте життя Насті не знав ніхто і нічого.

Новоспечене подружжя весілля відгуляли, в медовий місяць злітали, тепер настав час повернутися до нудної рутини. Але нудьгувати ніколи - і тут доволі є про що поговорити.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потап зняв відео про те, що йому готує Настя на обід, і додав його в Instagram, підписавши відео простими і вічними словами: "Люблю тебя ❤️"

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Олексій Потапенко показав, які дружина смачні котлети йому посмажила. Мовляв часто фани задаються питанням, що Настя не готує, бо постійно на концертах. А тут Потап розвіяв усі догадки і показав, як вони сидять із Настею за столом і збираються разом поласувати поживною їжею - котлетами із кролика.

Фолловери із неймовірним зацікавленням коментують відео: "Вы просто супер 👏 не слушайте никого! Жизнь одна проживите её достойно , в любви 🥰", " Боже как мило умнички безумно рада за вас обожаю вашу парочку счястя вам🔥😘😘", "🤗 Леша похвастался своей умничкой женой!)) Блин.. вы класнючие!!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor".