Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим образом, позуючи для новенької фотосесії. Так, артистка приміряла облягаюче чорне плаття з глибоким декольте і відкритими плечима, а для більш пристрасного ефекту ще й оголила ногу. Варто відзначити, що деякі шанувальники вирішили, що Тіна вагітна.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Несіть чаю я, кхм... Кхм... Думаю всі зрозуміли. Боже, як гарно 😍😍😍😍", "І СЕРЦЕ БИТИСЯ ПЕРЕСТАЛО🔥", "а можна матюкатися?у мене слів немає оаовоаоаоао", "Сексі мать😻🔥", "
Ого, Тіна Кароль, оце ви дивуєте, так дивуєте, сексішпексі🔥", "Підкачай стегенця,чарівна Тіночка! Але кажуть,що Ви на перших місяцях. То займатися Вашим улюбленим кік-боксингом можна забути.😁", "Ух спекотно чот стало💛".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.