Прихильників поп-співачки Насті Каменських і лідера групи MOZGI Потапа розвеселив весільний знімок подружжя, який придюсер опублікував у своєму профілі Instagram. На фото наречений несе на руках наречену від вівтаря.

Щаслива Настя заливається сміхом на руках у Потапа, а от вираз обличчя нареченого став приводом для маси жартів. Як відомо, наприкінці травня Потап і Каменських зіграли розкішне весілля. І хоч вже пройшло трохи часу, фани все ще обговорюють подробиці.

"Ношу її на руках", - коротко прокоментував фотографію продюсер, тегнувши свою кохану Настю.

Всього за кілька годин знімок зібрав понад 190 тис. лайків, а також сотні саркастичних жартів його фоловерів.

Потап і Настя Каменських

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

"Тот момент когда поднял её на руки, но понял по лицу что это было зря 😂", "Носи конечно, она что зря по утрам бегала вес сбрасывала😁😁😁шучу😁так и должно быть,мужчины многие уже призабыли про это❤️💚❤️ ", "Такое выражение лица как будто она там 💯 весит🤣😂😅 ", "Я бачу сосок😍🔥дуже гарна пара😍😍", " Выражение лица просто 😂😂❤️❤️ ", " такую девушку только на руках носить нужно", - посміялися під знімком.

Нагадаємо, Настя Каменських і Потап у новому відео на YouTube відверто розповіли, що їх пов'язує. Каменських і Потап останнім часом постійно підігрівають чутки про свій роман. Користувачі підозрюють, що знаменитості давно одружені, і навіть чекають дитину. Однак, зірки, які дуже багато часу проводять разом, відмовляються коментувати своє особисте життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий кліп Насті Каменських посварив її фанатів.

Знай.uа писав Настя Каменських розповіла про деякі таємниці їх відносин з Потапом. Вона зізналася, що "без цього генія з неймовірно красивою душею - нікуди".