Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим образом, позуючи для новенької фотосесії. Так, артистка приміряла облягаюче чорне плаття з глибоким декольте і відкритими плечима, а для більш пристрасного ефекту ще й оголила ногу. Варто відзначити, що деякі шанувальники вирішили, що Тіна вагітна.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Несіть чаю я, кхм... Кхм... Думаю всі зрозуміли. Боже, як гарно 😍😍😍😍", "І СЕРЦЕ БИТИСЯ ПЕРЕСТАЛО🔥", "а можна матюкатися?у мене слів немає оаовоаоаоао", "Сексі мать😻🔥", "
Ого, Тіна Кароль, оце ви дивуєте, так дивуєте, сексішпексі🔥", "Підкачай стегенця,чарівна Тіночка! Але кажуть,що Ви на перших місяцях. То займатися Вашим улюбленим кік-боксингом можна забути.😁", "Ух спекотно чот стало💛".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще