Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила відвертий кадр в образі з новенького кліпу на літній хіт "Я не святая", позуючи лише у відвертому чорному боді з глибоким декольте і колготах. Так, артистка подякувала шанувальникам за позитивні відгуки, а ще заінтригувала цікавими фактами. Варто відзначити, що для зйомок Віра обрала нічний Київ, а на задньому фоні добре видніються вулиця Пушкіна і бульвар Тараса Шевченка.

"Оце подарунок!!! Ваша шикарна реакція і відгуки на нашу нову відео-роботу #Янесвятая дуже надихають 🔥🔥🔥 готую для вас факти, як завжди 🤩 а поки питання : як ви думаєте, хто з акторів другого плану , які знялися в кліпі, живе в Америці ? 😍 ", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Я думаю так тепер теж по вулиці ходити 🤣🤣🤣", "Неймовірна красуня 😍", "Подивилася кліп піроженка якось не лізе... Застрягла десь посередині...😅😅😅", "Мені не віриться що там все природне ...", "Господи Віра! А там були ще актори?! Я весь кліп тільки на вас в купальнику і дивилася😂", "Красива фігура , але скромність прикрашає", "Виглядаєте чудово 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.