Популярний україській телеведучий і мандрівник, найбільше відомий по шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив серію захоплюючих кадрів, зроблених під час улюбленої українцями передачі про подорожі. Так, артист вирішив привітати всіх колег з Днем журналіста, який відзначають 6 червня, а ще зізнався, який щасливий, що обрав саме цю професію.

"Я щасливий, що доля направила мене в журналістику. Ця професія зробила моє життя повноцінним, контрастним, непередбачуваним, дуже різним і неймовірно яскравим. Я обожнюю свій стиль життя і ні на що його не проміняю. Найголовніше, що дає мені журналістика, так це можливість переживати емоції не поодинці, а не родинному колі і не у вузькій компанії друзів. Я щасливий, що можу поділитися пережитим з десятками мільйонів людей. Багато з тих місць, де знімається #мирнаизнанку нормальній людині не потрібні і їхати туди я не порекомендую. Але місця ці неймовірні, і я щасливий, що завдяки нашій роботі мільйони людей здійснюють туди віртуальні подорожі. Так що ми з оператором будемо продовжувати збирати для вас дикий мед на висоті 100+ метрів, будувати будинки на деревах з людожерами, забиратися в заборонені та небезпечні зони, досліджувати самі дикі джунглі і підніматися на гірські вершини. І будемо щасливі, якщо ви отримаєте задоволення від цих кадрів у затишній, спокійній і безпечній обстановці, поруч зі своїми рідними🤗 Сьогодні, в день журналістики, вітаю всіх своїх колег і бажаю драйву, куражу, тиражу і рейтингів. І тільки чесним шляхом!", - поділився емоціями Комаров. Фолловери ж взялися захоплюватися телеведучим, а також вітати його у відповідь.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.