Відомий телемендрівник Дмитро Комаров вже не один рік займається благодійністю. Діма допомагає хворим дітям - тим, чиє життя висить на волосині. Завдяки своїй величезній аудиторії в соціальних мережах ведучий допомагає збирати гроші на дорогі операції та лікування, які можуть врятувати чиєсь маленьке життя. Допомагає йому в цьому відома співачка, солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва, а також український дизайнер Андре Тан.

Андре Тан і Дмитро Комаров

Разом з Андре був створений благодійний проект “Чашка кави”, і в минулому році була представлена м'яка іграшка в формі трикутного глобуса, яка миттєво розлетілася всією Україною. Були продані понад 3000 іграшок, а гроші з їх продажу - 253 тисячі гривень - пішли на лікування важкохворої дитини.

Знай.uа побував на зустрічі з Дмитром Комаровим і Андре Таном, на якій вони детально розповіли про виконану роботу і про те, наскільки важливо підтримати їхню ініціативу.

Як зазначив Дмитро Комаров, Андре Тан - це перший бізнесмен, який приєднався до благодійного проекту "Чашки кави", і поки єдиний.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Андре Тан показує своїм прикладом, як легко допомагати, абсолютно не навантажуючи фінансово свій бізнес і свою компанію. У минулому році дійсно трикутні глобуси розлетілися, і 253 тисячі гривень пішло на лікування дитини. Цієї суми було недостатньо для операції. Ми підключили гроші з нашого фонду, але саме цих грошей, 10 тисяч доларів, не вистачало. І дитина сьогодні здорова. Це приклад для багатьох бізнесменів і підприємців - запускайте в свій асортимент якийсь товар, і весь отриманий прибуток відправляйте на благодійність, забираючи собівартість. Це абсолютно чесно, прозоро і ефективно", - поділився Діма.

Комаров зазначив, що гроші, які перераховують люди, йдуть на карту батькам тяжкохворих дітей. Це пряма допомога.

"Ми не торкаємося грошей. Для того, щоб люди розуміли, що виключені будь-які махінації. Збір йде на картку батьків. Коли проводиться операція, і є залишок коштів, то він переводиться цими батьками на картку інших батьків, які стоять в черзі", - розповів Комаров.

Комаров в житті

Варто наголосити, що завдяки фонду "Чашка кави" на сьогоднішній день зібрана загальна сума 32 млн 210 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров звернувся до українців за допомогою - зібрати значну суму коштів для лікування Вови Круглика.

Як повідомляв “Знай.uа”, Комаров здійснив мрію українця з інвалідністю.

Також “Знай.uа” писав, що Надія Дорофєєва звернулася до підписників з благанням про допомогу.