22-річна супермодель Белла Хадід любить гарячі фото і регулярно радує шанувальників новою серією подібних знімків. Нещодавно дівчина знялася у досить провокаційній фотосесії для іспанського Vogue.

На знімках дівчина лежить ла пляжі в дуже відвертому купальнику. Світлини опубліковані на Instagram-сторінці супермоделі.

Белла позує в бікіні Fendi з принтом і білою окантовкою. На шиї красується намисто з білих черепашок, на руці – браслетЮ які ще більше підкреслюють бронзову засмагу дівчини. Волосся Белли укладено в ідеальну літню зачіску: пляжні "хвилі". На обличчі легкий макіяж з акцентом на сяючу шкіру.

Дівчина позує на пляжі, прийнявши дуже спокусливі пози і видно, що радіє настанню довгоочікуваної гарячої пори. Фотографії зроблені з близької відстані, завдяки чому ракурси вийшли ще більш сміливими.

Такі атмосферні фото не могли залишити байдужими 25 мільйонів її передплатників. І першою відгукнулася Джіджі Хадід, яка не втрималася від захоплень: "Ваууу! Я люблю тебе так сильно!". За нею посипались коментарі й інших користувачів мережі.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, Белла Хадід без спіднього приголомшила відвертим образом в Каннах

Як повідомляв портал Знай.ua, на вечері BoF500 в рамках Тижня моди в Нью-Йорку сестри Хадід розбурхали мережу оголеними грудьми

Також Знай.ua писав, спокуслива Белла Хадід станцювала топлес в душі