Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке вельми здивувало її шанувальників.

Річ у тому, що співачка вирішила показати себе вагітною. Схоже, це фото було зроблено у минулому році, коли Лобода виношувала другу дочку. Артистка відображена, сидячи у ванній кімнаті або спальні на комоді з широко розсунутими ногами. При цьому вона випинає вагітний живіт, який визирає з-за відсутності одягу. Світлана позує в чорних лосинах і ліфчику, а на плечі вона накинула джинсову куртку. Волосся зірки розпущене і розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу.

У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Невблаганно швидко проходить час… і наша Тіля вже бігає". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Одним фото сподобалося, і вони засипають Лободу компліментами і бажають гарного відпочинку, а інші вважають, що мати двох дітей не повинна публікувати такі фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.