Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове відео, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Як виявилася, телезірка відвідала дельфінарій в Одесі. На відео, яке показала Леся у соцмережі видно, що вона плаває з двома дельфінами в чорному купальнику. Схоже, Нікітюк здорово повеселилася в дельфінарії, у підписі до відео вона написала: "Дельфіни і Русалка" Краще будь-якого психолога".

А ось шанувальники дуже неоднозначно відреагували на такі розваги Лесі, адже багато користувачів вважають дельфінарії злом і жорстоким поводженням з тваринами. Зазначимо, що нещодавно у схожий скандал потрапив музикант Сергій Бабкін, який також з сім'єю відвідав дельфінарій і показав це в соцмережі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.