Зірка "Холостяка" Микита Добринін зізнався в коханні своїй обраниці, з якою вони разом уже пів року після зйомок фіналу.

На СТБ вийшов спеціальний випуск пост-шоу "Холостяка" під назвою "Як вийти заміж" з Розою Аль-Намрі, в якому герой 9 сезону Микита Добринін з'явився разом зі своєю обраницею Дарією Квітковою.

Пара зізналася, що уже півроку після зйомок фіналу проекту вони разом. За цей час Микита і Даша пережили певні труднощі, адже до виходу фінального пост-шоу в ефір їм не можна було з'являтися разом, щоб не розкрити завчасно фінал програми. Тому закоханим доводилося ховатися і зустрічатися там, де їх ніхто не побачить. Проте, пару це не зупинило і вони навіть встигли помандрувати разом.

"Я вдячна цьому проекту за те, що все так сталося, я стала загартована, я виросла внутрішньо, але головне, що мені дав проект - це Микита. Я щодня відчуваю, що кохана. Ми прокидаємося і кожен ранок починається з обіймів", - зізнається Даша.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще


"Мені подобається, що в наших стосунках не пропадає романтика, не пропадає радість зустрічей. Коли я приходжу пізно ввечері додому, Даша з радістю мене зустрічає. Минуло більше півроку, і це не втрачається. Я хочу, щоб так і тривало. У цій стабільності і є розвиток стосунків, коли ви хочете бути найкращими один для одног", - говорить Микита.

Пара планує жити разом, і в ефірі пост-шоу Микита подарував Даші ключі від нової квартири, яку вони збираються облаштовувати удвох.

А ще Микита на своїй сторінці у Facebook написав проникливий пост для Даші.

"Для мене найважливіше, що ми щасливі і так круто доповнюємо один одного. Ти сидиш зараз, щаслива, поруч і посміхаєшся. І це найбільший подарунок для мене!", - зізнався Микита.

Нагадаємо, Добринін розповів, як живе після шоу "Холостяк"

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська влаштувала Добриніну рознос

Також Знай.ua писав, Добринін зізнався, чи є любов після шоу "Холостяк"