Популярний американський письменник Стівен Кінг різко висловився про серіал "Чорнобиль" від HBO. Він заявив, що серіал змусив його замислитися про президента США Дональда Трампа. За його словами, американський лідер - "людина посереднього інтелекту", яка не розуміє обсягу відповідальності за "економічну і глобальну" міць країни.

Так само і люди, які відповідали за ядерний реактор в Чорнобилі, не усвідомлювали серйозність того, що відбувається. Про це він поміркував в Twitter.

"Не можна дивитися Чорнобиль від HBO, не думаючи про Дональда Трампа. Як і ті, хто відповідав за приречений реактор, він людина посередніх здібностей, що відповідає за велику державу - економічну, глобальну", - написав Кінг.

Варто зазначити, що днями НВО опублікував трейлер фінального епізоду міні-серіалу. Очікується, що п'ята серія з’явиться на екранах 3 червня 2019 го під назвою "Вічна пам'ять".

Під дописом Кінґа зʼявився коментар автора сценарію та виконавчого продюсер міні-серіалу "Чорнобиль" Крейґа Мейзіна.

"По-перше, мені приємно, що ви дивитеся. По-друге, мені приємно, що ви такий пильний. Не те, щоб у мене коли-небудь були сумніви", - написав сценарист.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Показати ще

Нагадаємо, Арнольд Шварценеггер вразив світ ще одним талантом. Раптово заспівав.

Як повідомляв раніше Знай.ua, дружина кавалера ордена "За заслуги перед Вітчизною", знаменитого актора Юрія Соломіна, Ольга Миколаївна померла у віці 87 років.

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Гри престолів" заінтригувала продовженням мега-популярного серіалу.