Епатажна українська співачка Оля Полякова оголосила про створення своєї партії. Супербілявка налаштована рішуче, адже її надихає приклад колишнього колеги "по цеху" - шоумена Володимира Зеленського, який здобув булаву президента України.

У середу, 29 травня, Оля Полякова здивувала українців заявою про своє висунення в політику. Незабаром після цього супербілявка записала відеозвернення з питанням до своїх шанувальників.

Оля Полякова розповіла про те, як вибирає назву для своєї нової "жіночої" партії і попросила у людей поради.

"Я сьогодні зробила офіційну заяву про те, що я збираю першу українську жіночу партію. Я — її лідер Оля Полякова. А зараз нам потрібно визначитися з назвою нашої партії", - повідомила Полякова.

Вона запропонувала своїм шанувальникам кілька варіантів назви партії. Серед них виявилися і досить екстравагантні абревіатури, як – ПОПА (Партія Олі Полякової), Ж*ПА (Жіноча партія Олі Полякової) і "Рух жінок України" (РЖУ). Також співачка озвучила і більш серйозні варіанти: "Жіночий сектор", або "Перша жіноча партія України".

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова оголосила про створення "першої жіночої партії України".

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також Знай.ua писав, Оля Полякова зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем