Українська співачка Наталя Валевська опинилася на червоній доріжці міжнародного кінофестивалю в Каннах. Про це передає Clutch.

Українська співачка Наталя Валевська веде активне життя у соціальних мережах. У своєму Instagram вона показує знімки зі звичайного життя, кадри з фотосесій і відпочинку, а також реагує на політичні та суспільні події. Так, приміром, минулого тижня, вона привітала Володимира Зеленського зі вступом на посаду Президента України, а на вихідних написала слова привітання для жителів столиці, які відзначали День Києва.

Днями співачка в своєму Instagram опублікувала кілька нових знімків, на яких вона зображена на червоній доріжці. Виявилося, що Наталя Валевська потрапила на Каннський кінофестиваль в один з днів. Свої емоції артистка висловила у підписі до публікації. Так, вона розповіла, як вибирала сукню для цього виходу в світ.

"ЕМОЦІЇ МЕНЕ ПЕРЕПОВНЮЮТЬ. Не можу повірити у те що зі мною це відбувається. Стільки праці, сил і щоденної роботи над собою і вісь я тут, стою на червоній доріжці найбільшого кінофестівалю в Каннах, і тільки зараз я розумію, що пишаюся собою i своєю командою, людьми, що мене оточують, які дають мені такі можливості. Я щаслива! Перед поїздкою на Канський фестиваль головне питання було — саме в чому їхати, щоб вразити усіх на червоній доріжці? І вісь мій вибір", — написала Валевська.

Співачка не пояснила, як опинилася на червоній доріжці одного з найпрестижніших кінофестивалів у світі.
Нагадаємо, Валевська зважилася на радикальний крок заради народження дитини.
Раніше Знай.uа повідомляв, після ніжних весільних фото Потап здивував мережа брутальним постом.
Також Знай.uа писав, зірка "Жіночого кварталу" роздяглася посеред Києва.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще