Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. В цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі симпатичне фото, на якому позує в незвичайному обозі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона відображена в підземці, стоячи біля величезного намальованого на стіні серця. Як видно на знімку, травесті-діва вийшла на прогулянку в жовтій спідниці середньої довжини і чорній туніці. При цьому на ногах у Монро оригінальне жовте взуття і синій бант на шиї. Вона не дивиться в камеру, трохи відвернувши голову і дивлячись вгору. У підписі до фото Монро написала про це серце і розповіла, що робить.

"Аааааа!!! Дивіться яке серце, вигукнула я, як тільки ми спустилися в перехід! - А у нас в переході біля будинку намалювали поле соняшників, але пройшла перша злива, і фарба потріскалися і висить струпами. - Тю, так це три D пелюстки. - А зробіть мені фотАчку, я така вся притулилася і думи думаю... І про що думаєш? Про любов, звичайно ж...і про чебуреки. Так і живемо, в очікуванні любові, мріючи про чебуреки. А у вас шо?! Діліться", - написала Монро.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.