Про весілля українських артистів Насті Каменських та Потапа говорятьд авно, проте жоден з них офіційно це не підтверджував, аж поки вся країна не побачила опубліковані ними фото та відео з весілля. У цей день Потам зробив дуже романтичне зізнання в коханні. А одразу після церемонії та святкування пара відправилась у медовий місяць.

Як стало відомо, молодята полетіли на відпочинок на приватному літаку, - пише Politeka.

В мережі вже зявились знімки з сонячної Анталії (Туреччина).

На них Настя позує в відвертому купальнику, демонструючи свою апетитну фігуру. А Потап лише встигав фотографувати новоспечену дружину з різних боків та хвалитися в мережі, як йому пощастило.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Втім, від прискіпливого ока фанатів нічого не приховаєш. На зміках вони помітили цікаву деталь та припустили, що Настя може бути вагітна.

Користувачі мережі, як і очікувалося, не змогли залишитися байдужими: "я люблю гарні соковиті форми 😍", "Товста", "Фігура ВОГОНЬ!!!!!!", "Я від усього серця бажаю вам міцного взаємної любові❤❤❤рада за вас дуже дуже😘😘😘", "Шикарна 😍😍😍 сама жіночна, сексуальна фігура 💋💋💋💋", "Фігура бомба😍як харчуєшся Настюш?", "Хоча б одна співачка, яка виглядає розкішно, а не як оселедець з лямбліями…. Чудова!", "Потапу щастить🔥", "Настюша ти трохи вагітна?", - коментують шанувальники.

Як відомо, зірки знайомі вже більше 13 років і весь цей час вони ретельно приховували своє приватне життя і не показували її публіці. Причиною для чуток послужило фото, яке випадково засвітилось в мережі. На ньому пара, схожа на Потапенка та Каменських на відпочинку мило обіймалась та цілувалась.

Дивіться: "Весілля року" - Потап та Настя Каменських

Нагадаємо, колишня Потапа, яку також запросили на гуляння, прокоментувала "весілля року".

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських після весілля з Потапом показала всім їх дику пристрасть.

Також Знай.ua писав про те, що Потап здивував супер стильним весняним образом.