Популярна зірка російських серіалів і актриса популярного ситкому "Кухня" Маша Горбань показала на відео свою струнку й підтягнуту фігуру. Відповідний ролик з'явився в Instagram.

Артистка танцює в своєму готельному номері в нижній білизні і халаті.

"Машка отдыхашка", – так підписав Горбань фото в мережі.

Шанувальники прийшли в захват не тільки від запальних танців дівчата, але і від її стрункої фігури. Маша зараз перебуває на відпочинку в Криму.

"Звідки таке тіло? Навчи. 😁 ", "Ось це фігура", " Боже,яка фігура))))", "Мрія будь-якої дівчини. Ви Богиня", " Машуня запалює 💝💥🤩👑🌹", " Відмінна фігура😍", "Машка струнка", "Космос", "Скидай халатик", "Красивіше фігури я ще не бачила", "Кішка", "Ти така гарна, а?", "Дуже сексуальна", "Танці-шманці", "шикарна Фігура", "Можна дивитися вічно", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома актриса Марія Горбаньзірка серіалу "Кухня" порадувала шанувальників новою яскравою фотосесією. Так, фоном для нового фотосету Марії стали прекрасні види райського курорту на Шрі-Ланці.

Про це стало відомо завдяки новим пікантним публікацій актриси в Instagram.

Фото вийшли доволі загадковими. Маші довелося позувати практично в оголеному вигляді - купальник ледь прикривав її оголене тіло. Актриса позувала на камені, поки що на задньому плані дзюрчав водоспад. Спочатку дівчину й зовсім можна було прийняти за іншу людину. Однак на другому знімку Марія Горбань обернувся через плече і показала своє прекрасне обличчя, чим порадувала фанатів.

Нагадаємо, Седокова з донькою повернулися в Київ під пісню "Яжемать".

Як повідомляв Знай. ua, мокра зірка серіалу "Кухня" показала свої гіпнотичні форми.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу "Кухня" роздяглася для фотографа.