Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Так, в цей раз Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що її старша дочка Маша стала моделлю і знялася в рекламній фотосесії бренду Марини Лірник. Актриса опублікувала фотографію дочки у білому лляному костюмі, на якому дівчинка позує боком до камери з красивою укладкою і легким макіяжем.

У підписі до фото: Олена Кравець написала: "Моя @ma_kravets для моєї @lirnik_shmirnik в лляному костюмі від @lirnik_shop. Моя любов". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото Маші Кравець на сторінці її мами. Багато відзначили, що дочка сильно схожа на зіркову матусю.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.