Зірка студії "Квартал 95" і проекту "Жіночий квартал" Катерина Нікітіна не забуває тішити шанувальників новими фото у соціальній мережі Instagram. Так, цього разу вона похвалилася струнким тілом й опублікувала декілька фото в купальнику.

Знаменитість зазіхнула на святе – славу Анастасії Волочкової. Так, днями Катерина Нікітіна продемонструвала ідеальний шпагат у повітрі.

"#весело2019 #poledance ВСЮДИ! @aperol_pole_dance ❤️ Хочу назад ✈️😭 Хороших вихідних 🙃", - підписала фото Нікітіна.

На знаменитості чорний роздільний купальник, позує вона на тлі екзотичного пляжу з білим піском. Дівчина використовує основу пляжної парасольки як пілон.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Зазвичай подібними знімками мережу шокує знаменита балерина Анастасія Волочкова. Судячи з підписів, знімки були зроблені під час фестивалю "Весело", в якому брали участь артисти "Кварталу".

Прихильники не оминули увагою публікацію Ксенії й написали в коментарях: "Обожнюю", "Дуже гарна", "Чудово, без роботи не залишишся", "Катруся, ти просто супер", "Красуня Катюша", "Дуже гарна", "Краса", "Секс", "Погода не вітряна, лежати можна".

Зазначимо, що українська співачка, а з недавніх пір і зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра поділилася з шанувальниками тим, як тримає себе в тонусі в якості співачки.

Нагадаємо, що популярна українська гумористка зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець відверто розповіла про свої таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець із Квартал 95 розповіла, як розлучилася з дочкою: це було вимушене рішення.

Також портал "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.