Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетне архівне фото, нарешті показавши свою велику і дружну сім'ю. Так, артистка позувала з мамою, татом, братом і сестрою, а також зізналася, що в той час була вагітна молодшою дочкою Євдокією.

"Архівне фото. Мама. Тато. Брат. Сестра. І я ( вагітна Євдокією ). Львів . Готель «Леополіс»", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери не змогли пройти повз: "Оля, які у вас красиві!!!😍😍", "Мама? Вау!😍👍", "Дуже гарна сім'я ✨Щастя Вам і Любові❤️", "Які ви гарні всі!! Навіть я б сказала чарівні", "Гарна родина👍 всі схожі. 🌹", "Мама шалено красива))🔥😍😍", "Мама чарівна, красуня🔥", "відразу на сестру подумала що це Злата. Поки не прочитала текст) Ну дуже схожі, хоча фото не сильно передає особистість😉👌. Дуже гарна сім'я🔥🔥🔥", "Мама-атас! Красуня ! Скільки їй років ?", "Гарна сім'я щастя і любові", "Ваша мама виглядає просто приголомшливо!".

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.