Культова поп-діва Мадонна стала "родзинкою" гала-концерту пісенного конкурсу Євробачення-2019 , який відбувся 18 травня. Артистка підірвала зал яскравим і епатажним виступом. Співачка запам'яталася навіть не так яскравим шоу, як політичною провокацією і фальшивм співом, який відзначили всі єврофани і шанувальники співачки.

Мадонна

Так, у гранд-фіналі Мадонна представила дві пісні: хіт "Like A Prayer" 1989 року випуску та новий сингл "Future", який виконала з репером Quavo. Але поп-діва обурила шанувальників спробою поліпшити свій голос через автотюн, який наклала на відео з виступу. Викривальне відео з'явилося на YouTube.

"Концерт Мадонни Like A Prayer" на Євробаченні-2019: автотюн проти реальності. Я порівняла відео, завантажене Мадонною, і лайф-версію Євробачення. Це не змінює того факту, що я все ще люблю його музику і все, що вона зробила для музичної індустрії. Повинна бути вагома причина, по якій вона звучала так, і, можливо, ми повинні з цим змиритися, що старіння також є причиною. Тому, будь ласка, любіть її і не ненавидите, чи я видалю ваш коментар", – підписала автор ролика.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В коментарях думки шанувальників різняться:
"Ніяка молитва в світі не врятувала б це", "Що вона собі думає? автотюном виправляти вокал після того, як мільйони побачили це в живому виступі? Так ніяково, лол", "Мені завжди подобалася Мадонна, але я ніколи раніше не чула такого поганого вокалу від неї", "Втратила око і голос", "Їй потрібно було заплатити 50 грантів за кожну ноту".

Нагадаємо, Лазарєва звинуватили у крадіжці ідеї у Путіна.

Як повідомлялося раніше, Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019.

Також, переможцем Євробачення 2019 став Дункан Лоуренс з піснею Arcade з Нідерландів.